Min blogg

Här i min blogg skriver jag om mitt liv och mina intressen.

Mina älskade katter

Jag älskar djur, speciellt katter. Min två katter, Tiger och Skrollan är två bustroll. De är 1,5 år och syskon. Jag har tagit hand om dem från att de var 10 veckor gamla. De är väldigt keliga och tillgivna. Tiger kan man plocka upp när som helst och han bara njuter av att bli klappad. Skrollan däremot, kommer bara när hon själv vill men då är hon såååå otroligt kelsjuk.

Natur och friluftsliv

Mina lediga dagar spenderar jag ute i naturen. Jag åker skidor, vandrar i fjällen, springer. Fina sommardagar spenderar jag på stranden. Beachvolleyboll i sanden – finns det något bättre? Min dröm är att lära mig att surfa! Jag bemästrar redan konsten att åka bräda, så steget till surfing borde inte vara så långt. Något år ska jag ta en lång härlig semester på minst fyra veckor i Australien och Nya Zealand. Där ska jag se till att lära mig surfa som ett riktigt proffs! Tidigare i mitt liv har har spelat fotboll, på en rätt hyfsad nivå. Men när man börjar jobba, så är det lite svårt att hinna med alla träningar och matcher. Nu känner jag att jag vill träna på de tider som passar mig och gör den träningen som jag är sugen på just den dagen. Inte träna på bestämda tider och göra det som en tränare ”befaller mig” att göra. Nej, lagsports-tiden är förbi, men självklart stoppar det inte mig från att se på sporterna på tv eller live 😉

Resor

Jag formligen älskar att resa! Skulle jag vinna på lotto så är en jorden-runt-resa det fösta jag skulle lägga pengar på! Jag skulle åka till Australien och surfa så klart! En resa till New York och se New York Rangers är ett måste och när man ändå ska se på sport så skulle jag även välja att åka till Manchester i England och se mitt favorit fotbollslag Manchester United!